Mobilni telefoni

Sony Ericsson T610

Published on 11/15,2010

            Još jednomkompanija Sony Ericsson je išla ispred vremena i postavila nove standarde zaovakav tipa aprata. T610 je bio baziran na istoj platformi kao T68; sve uočenegreške su ispravljene. Osim toga, proizvođač je ugradio kameru i obnoviosoftver. Zvuči kao glupost da je kompanija napravila nov proizvod zasnovan nastaroj platformi ali to je bilo moguće zahvaljujući fleksibilnosti teplatforme. Sve inovacije su povezane sa izmenama postojećih funkcija koje supostale bogatije nego ranije.

            Prvo što seprimeti je da je telefon dizajniran tako da izgleda ozbiljno. Aparat izgledaveoma atraktivno i elegantno može se čak reći da je u nekoj meri napravljen uretro stilu. Originalno, telefon je bio na raspolaganju u tri kombinacije boja- Aluminijum, Plava, Crvena kasnije su se na našem tržištu pojavile maske usvim duginim bojama koje su naravno došle iz NRK. Sa prenje strane okotastature telefona nalazio se aluminijumski oklop kao i sa zadnjestrane napoklopcu baterije. Dimenzije telefona su 102x44x19mm i mase je 95 grama.Telefon je veoma zgodan za držanje i prijatan na dodir. Taster zauključivanje/isključivanje se nalazi sa gornje strane telefona, što nije bilotipično za Sony Ericsson telefone. Ovaj taster ima samo jednu funkciju, za razlikuod sličnog tastera kod Nokia telefona. Navigacioni džojstik, koji se nalazi ispodekrana, može se pristisnuti i njime selektovati što omogućava jednostavnijerukovanje . Na njemu možete videti servisni indikator. On skoro nije primetan umirovanju,ne iritira svetlucanjem kada leži pored vas na stolu. Svi tasteri sunapravljeni od plastike i telefon dobro reaguju kada ih prisnete. Pozadinskoosvetljenje je plavo. Kamera se nalazi sa zadnje strane telefona, slike se moguslikati u dve rezolucije (288x352, 120x160 piksela); možete uključiti i noćnimod. Telefon ima 32-bitne melodije i jak zvučnik, čiji je zvuk jači nego naNokia telefonima, ali slabiji nego na većini Samsung telefona. Vibracija jeslaba, pa je potrebno da telefon držite što bliže sebi da bi ste je osetili.

            Do ovogtelefona sam došao u prvoj godini srednje, trampio sam se sa drugom, dao sam muNoku 3200 i par stotina dinara. Oduševilo me je to što je imao funkcionalanbluetooth i sistem koji je podržavao more aplikacija i igrica. Dobro me jeslužio i bio je veoma otporan na habanje, baterija je bila saolidna, s obziromna to koliko ja koristim telefon, držala je i do 3 dana.

 

 

 

Na linku ispod možete pogledati tehničke karakteristike ovog telefona.

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_t610-405.php 


Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me

Comments